Cookie- og Privatlivspolitk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Smartweb 

SmartWeb sætter automatisk to eller tre cookies på frontend (interne / 1. parts cookies). Den første er til session-id, som er en midlertidig cookie, der benyttes til at kæde den besøgende sammen med data for indkøbskurv, landevalg, kundelogin mv. Denne cookie indeholder kun et unikt id, og er absolut nødvendig for at køb kan foretages. Herudover sætter SmartWeb en "Husk log ind" cookie ved kunde log-ind. Funktionen husker login'et til næste gang, kunden besøger websitet, og er derfor en del af en god service. Slutteligt sætter SmartWebs Cookie boks en cookie, for at huske at denne er blevet vist og accepteret.

  • Google Analytics

Denne hjemmeside benytter Google Analytics med Google Adwords, en webanalysetjeneste fra Google Inc. („Google“). Google Analytics benytter såkaldte „cookies“, som er tekstfiler, der lagres på din computer og gør det muligt at analysere, hvordan du bruger hjemmesiden. De oplysninger om din brug af hjemmesiden, som indsamles af cookien, overføres som regel til en af Googles servere i USA, hvor de lagres. I tilfælde af, at IP-anonymiseringen på denne hjemmeside aktiveres, bliver din IP-adresse dog først afkortet af Google i EU-medlemsstaterne eller i andre lande, der deltager i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun undtagelsesvis overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA, hvor den bliver afkortet. På anmodning af hjemmesidens indehaver anvender Google disse informationer til at foretage analyser af, hvordan du bruger hjemmesiden, for at kunne rapportere om aktiviteterne på hjemmesiden til hjemmesidens indehaver og derigennem tilbyde yderligere serviceydelser, der er forbundet med brug af hjemmesiden og internettet.

Med Google Analytics overføres IP-adressen fra din browser, men den vil ikke blive sammenkædet med andre data fra Google. Du kan forhindre installation af cookies i indstillingerne for din browser-software; vi gør dog opmærksom på, at du i så fald eventuelt ikke kan anvende alle funktioner på denne hjemmeside i deres fulde omfang.
Du kan endvidere forhindre, at de data om din brug af hjemmesiden (inklusiv din IP-adresse), der indsamles af cookien, registres eller forarbejdes af Google, ved at downloade og installere den browser-plugin, der ligger på følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk.
Du kan finde nærmere oplysninger om brugsvilkår og databeskyttelse på http://www.google.com/analytics/terms/dk.html og https://policies.google.com/?hl=dk.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@be-smart.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.